Vind je kracht en koers

In de coaching en counseling werk je verandering en ga je iets nieuws doen, of ga je op een andere manier verder met waar je gebleven bent. Gedurende onze samenwerking kijken we steeds wat er nodig is en zo bereik je waar het je om gaat. Je ervaart rust, werkelijke kracht en verdieping. Het klopt.

Lees meer

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

De werkvorm collage is zeer geschikt als je wilt weten wat er waar je staat en waar je naar toe wilt. Door je meer onbewuste laag zichtbaar te maken toon je jezelf wat er in je leeft en kun je keuzes en richting veroorzaken die echt passen. Collage brengt steun en vertrouwen want je ervaart welke kracht en weten je nog steeds in je hebt als je minder goed in je vel zit. Voor alle persoonlijke levensvragen, voor partners en werkenden die plezier en verdieping wensen en ook geschikt in geval van stress en burn-out.

Lees meer

Aandacht voor je kracht

Deze oefeningen zijn voor iedereen die de balans tussen lichaam en geest wil versterken of meer wil voelen. Ze bieden handvatten bij spanning en stress, piekeren en brengen innerlijke rust, zekerheid, en assertief zijn zonder een rol aangeleerd te krijgen. Je had niet gedacht dat je goed voelen zo dichtbij is.

Lees meer