Activiteiten For singles only

Collage maken voor singles     Ben je alleen en wil je iets bijzonders doen? Andere singles ontmoeten die zichzelf ook verder willen ontwikkelen? Singles zijn welkom bij de workshops collage-maken. Zie de data van de workshops  onder meer informatie. Lees hieronder wat andere singles schrijven over collage-maken:

Hetty: “De collage geeft mij nog steeds heel veel steun, en blijdschap. Het is MIJN stukje leven omlijst. Dat geeft mij rust. Maar het allerbelangrijkste is dat deze collage mij een weg heeft doen uitstippelen om de stap te zetten een nieuwe liefde in mijn leven toe te laten. Ik heb dan ook de liefde van mijn leven gevonden. Deze weg komt terug in mijn collage. De collage heeft nu een prachtige plek gekregen in het huis waar ik met mijn liefste zo enorm gelukkig ben”.

 

Joke: “De benadering in mijn therapie was voornamelijk rationeel en dat was zeker zinvol om de dingen goed op een rijtje te krijgen. Maar ik zocht ook naar een manier om meer intuïtief in contact te komen met onderliggende patronen en onbewuste mechanismen. En dat is precies wat er gebeurde tijdens het collage maken; ik verzamelde heel intuïtief de afbeeldingen die me raakten en kwam daardoor in flow terecht, die maakte dat ik bij een diepere laag in mezelf kon komen. Als ik naar de collage kijk, is het eigenlijk of ik in de spiegel van mijn ziel kijk, naar wie ik werkelijk ben. Die flow; het lukte me steeds beter om me gewoon met de stroom mee te laten voeren en minder krampachtig naar een partner te zoeken. En toen kwam ik hem natuurlijk tegen..  maart vorig jaar en nu denken we over samenwonen.

 

 

In een Vind je partnercoaching ga je onderzoeken wat bij je past en maak je een profiel van jezelf en van je gewenste partner. Je gaat activiteiten ondernemen en we bespreken samen hoe dit verloopt en wat je nodig hebt om eventuele belemmeringen of uitdagingen aan te gaan. Genieten van jezelf, van op weg te zijn en van vinden en gevonden worden is onderdeel van Vind je partner-coaching! Als je bent ingeschreven bij een relatiebureau kan dit traject een aanvulling voor je zijn.

Myrthe zegt: “In de single-coaching was de combinatie van coaching, mind-fullness en NLP een hele prettige ervaring. Ik heb mijzelf weer een beetje beter leren kennen. Je kan heel prettig luisteren, advies geven en geduld hebben. Meer rust in mijzelf gecreëerd; fijn! En ik ben inmiddels al vijf maanden samen met een hele leuke man! Bedankt voor alles!”