Werk naar je zin is zin in je werk

Ben je klaar om aan werk te gaan werken? Met mij als coach laat ik je groeien in kunnen, in zelfvertrouwen, in energie en belastbaarheid - in jouw tempo. We kijken naar een structuur in de week die bij je past en een starten vanuit je huidige mogelijkheden. Werk is altijd het lange termijn doel en om hier te komen zet je stap voor stap. Door middel van werkervaringsplekken bouw je werkervaring op. In de sollicitatiefase help ik bij solliciteren. Ik werk mensgericht, procesgericht en doelgericht. Coaching gericht op behoud van werk is ook mogelijk.

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. Voor meer informatie of aanmelding kun je de button gebruiken.

Wat zeggen klanten over de coaching?

“Zeer helpend en ondersteunend. De gesprekken met Sophia geven me de inzichten en het vertrouwen waar ik mee verder kan. Ze helpt me te verstevigen in een gezonde werkhouding”.

“Na mijn therapie bij GGnet heeft Sophia mij ondersteund bij mijn terugkeer in de maatschappij. Ze behandelde mij als mens en niet als cliënt. Ze heeft mij altijd het gevoel gegeven dat ze mij hoorde, zag en serieus nam. Ze was present! Daarnaast heeft zij altijd de regie bij mij gelaten wat ik erg prettig vond. Ik voelde me veilig om dingen met haar te delen en te bespreken omdat ik wist dat ze nooit zou oordelen. Om eerst weer wat structuur te krijgen in mijn leven besloten we dat het, het beste was om een werkervaringsplek te zoeken. En ze had een perfecte plek voor mij bedacht.

 

We hebben verschillende beroepen bekeken en onderzocht en uiteindelijk kwamen we uit bij de opleiding voor Secretaresse. We zijn samen gaan kijken bij de opleiding en het sprak me erg aan. Ik vond het erg spannend maar ik had ondertussen genoeg vertrouwen dat ik mij toch heb ingeschreven. Ik ben met de opleiding gestart en heb uiteindelijk de opleiding met succes afgerond. Via het netwerk van Sophia kreeg ik een werkervaringsplek bij de Belastingdienst. Ik heb daar met veel plezier gewerkt, totdat het tijd was voor het ‘echte’ werk. Ik kreeg een betaalde baan bij ING te Arnhem. Ik ben Sophia erg dankbaar voor haar hulp. Ze heeft me altijd het gevoel en vertrouwen gegeven dat ik het kon. Ze geloofde echt in mij en ze had gelijk want uiteindelijk is mijn leven weer helemaal op de rit gekomen!”