Meer informatie

Informatie, locatie en agenda

  • Aandacht voor je kracht  De bijeenkomsten worden door Sophia en Fer gegeven in een kleine groep van maximaal zeven personen. De bijeenkomsten vinden plaats op de ochtend tussen 09.30 uur en 12.30 uur in Loenen of op locatie. Meld je aan via de button en mail naar info@sinnigepraat.nl of neem telefonisch contact op via 06 48925472. De komende workshops zijn op 15 oktober, 20 november en 2 december 2019.
  • Op de plaats rust en vind je koers is de werkvorm collage en duurt twee dagdelen per collage inclusief korte nabespreking. De werkvorm collage is op afspraak. Het is mogelijk alleen te komen of samen (tot 6 personen). Het vindt plaats in Loenen (GLD) of op locatie. Je kunt een afspraak maken via de button voor een mail naar info@sinnigepraat.nl of telefonisch contact opnemen via 06 48925472. Voor partners of vrienden is het mogelijk collage maken te combineren met een overnachting in het Gastenhuis. Zie www.gastenhuiszilven.nl
  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden is Collage counseling; de werkvorm collage met uitgebreide nabespreking of uitwerking van een thema in een terugkomsessie. Maak een afspraak als je wilt komen. Dit kan via 06 48925472 of via de button naar info@sinnigepraat.nl .
  • Een counselingsessie Op je volle kracht vooruit duurt 1,5 uur per keer. Voor counseling wordt gemiddeld 6- 8 sessies gerekend. De counseling vindt plaats in Loenen (GLD) en gaat op afspraak. Voor meer informatie kun je bellen via 06 48925472 of een mail sturen via de button of via info@sinnigepraat.nl.
  • Zin in je werk is werk naar je zin Werk coaching is op locatie bij de klant of op de werkplek. Het kan voor een werkgever, UWV of een particulier zijn en gaat op afspraak. Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking via info@sinnigepraat.nl of 06 48925472.
  • Het aanschuifatelier biedt de mogelijkheid kennis te maken met collage. De koffie staat klaar om 09.30 uur. Je bent welkom! In de maand juli en de eerste week van augustus is het aanschuifatelier - in overleg - dagelijks open. Bij mooi weer wordt buiten gewerkt.
  • De workshops For singles only Collage maken voor singles vinden plaats in Loenen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Een coaching Vind je partner vindt plaats binnen zes tot 12 maanden, waarin we ongeveer zes keer individueel 1,5 uur bij elkaar komen. Meld je aan voor een workshop want vol = vol. De volgende workshop is gepland op 2 augustus 2019.

Prijzen

 Voor organisaties op locatie  Particulieren locatie Loenen
 Aandacht voor je kracht € 40 pp instructiebijeenkomst

€ 25 pp terugkombijeenkomst en €350 voor teams (tot 6 pers.) voor  instructie + herhalingsbijeenkomst

€ 25 pp instructiebijeenkomst
€ 20 pp terugkombijeenkomst
 Op de plaats rust en vind je koers
 + overnachting in Gastenhuis Zilven
€ 75 incl. lunch, koffie/thee
€ 125 pp en € 250 voor 2 personen
€ 45 incl. lunch, koffie/thee
€ 75 pp en € 135 voor 2 personen
 Een beeld zegt meer dan duizend woorden € 125 (op de plaats rust en vind je koers + terugkomsessie) € 65 (op de plaats rust en vind je koers + terugkomsessie)
 Op je volle kracht vooruit € 65 p. sessie € 35 p. sessie
 Zin in je werk is werk naar je zin € 75 p. gesprek € 35 p. gesprek
 Het aanschuifatelier - € 15 p. dagdeel
For Singles only Collage maken
Vind je partner
-
-
€ 15
€ 195

                                                                                     Alle bedragen voor organisaties excl. BTW               Alle bedragen voor particulieren incl. BTW 

 

Route

Komende van de A1 vanaf Apeldoorn ga je naar de A50 en neem je de afslag 23 Beekbergen en Loenen. Komende van de A50 vanaf Arnhem neem je afslag Loenen en Eerbeek. Volg de Beekbergerweg en in Loenen rijd je over de Eerbeekseweg en ga je rechts de Steek in. Passeer de Burggraaf en volg de Imbosweg mee naar rechts. De Dalenk is de afslag naar rechts.