Meer informatie

Informatie, locatie en agenda

  • Een coaching of counseling Vind je kracht en koers duurt 1,5 uur per keer. Voor een vraag voor counseling wordt gemiddeld 5-8 sessies gerekend. De counseling vindt plaats in Loenen (GLD) en gaat op afspraak. Voor meer informatie kun je bellen via 06 48925472 of een mail sturen via de button of via info@sinnigepraat.nl.
  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden De werkvorm  collage met nabespreking duurt een hele dag of twee dagdelen. Het is mogelijk alleen te komen of samen (tot 6 personen). Maak een afspraak als je wilt komen  via 06 48925472 of via de button naar info@sinnigepraat.nl Het vindt plaats in Loenen (GLD) of op locatie.
  • Aandacht voor je kracht  De bijeenkomsten worden door Sophia en Fer gegeven in een kleine groep van maximaal zeven personen. De bijeenkomsten vinden plaats op de ochtend tussen 09.30 uur en 12.30 uur in Loenen of op locatie. Meld je aan via de button en mail naar info@sinnigepraat.nl of neem telefonisch contact op via 06 48925472.

Prijzen

 Voor organisaties op locatie  Particulieren locatie Loenen
 Vind je koers en kracht  € 65 per sessie, kennismaking € 35  € 35 per sessie, kennismaking € 25
 Een beeld zegt meer dan  duizend  woorden
 
 € 75 incl. lunch, koffie/thee
 
€ 45 incl. lunch, koffie/thee
 Aandacht voor je kracht  € 40 pp instructiebijeenkomst en € 25   pp terugkombijeenkomst en €350 voor   teams (tot 6 pers.) voor  instructie +   herhalingsbijeenkomst € 25 pp instructiebijeenkomst
€ 20 pp terugkombijeenkomst

                                                                                     Alle bedragen voor organisaties excl. BTW               Alle bedragen voor particulieren incl. BTW 

 

Route

Komende van de A1 vanaf Apeldoorn ga je naar de A50 en neem je de afslag 23 Beekbergen en Loenen. Komende van de A50 vanaf Arnhem neem je afslag Loenen en Eerbeek. Volg de Beekbergerweg en in Loenen rijd je over de Eerbeekseweg en ga je rechts de Steek in. Passeer de Burggraaf en volg de Imbosweg mee naar rechts. De Dalenk is de afslag naar rechts.