Wie is Sophia?

Ik ben Sophia Praat, en Sinnigepraat is de naam waaronder ik werk als coach-counselor. Na mijn studie  Vrouwenstudies Sociale Wetenschappen aan de universiteit Utrecht heb ik de post-HBO leergang voor studie- en loopbaanadvies aan Saxion Hogeschool Deventer gevolgd. Ik heb  mij verder ontwikkeld door de School voor het Creatief Proces Cochenille te Zutphen, en een tweejarige scholing aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.

Ik werk als coach counselor en  heb  hiertoe de opleiding Counselen met Verbeeldingskracht te Driebergen gevolgd, en bij ICM stress en burn-outbegeleiding. Bij mij past; gedegen kennis, creatief,  intuïtie, natuurlijkheid, bij de kern van wat er is en met de beide voeten op de grond.

Ik heb meegemaakt dat ik iets verwoordde en verbeeldde en het zich later in de tijd voordeed. Toen ik hier over na ging denken begreep ik dat dit gaat over een mechanisme waar creëren en vinden werkt, in plaats van zoeken en willen. In mijn werk zet ik dit in.