Wie is Sophia?

Sinnigepraat is de naam waaronder ik werk als counselor en coach. Na mijn studie  Vrouwenstudies Sociale Wetenschappen aan de universiteit Utrecht heb ik de post-HBO leergang voor studie- en loopbaanadvies aan Saxion Hogeschool Deventer gevolgd. Ik heb  mij verder ontwikkeld door de School voor het Creatief Proces Cochenille te Zutphen, een tweejarig scholing aan de Academie voor Haptonomie te Doorn en de opleiding Counselen met Verbeeldingskracht te Driebergen.

Ik werk sinds 2007 voor klanten van GGnet te Apeldoorn als re-integratiecoach. Door de herstelprocessen van mensen van dichtbij mee te maken is mijn belangstelling hiervoor gewekt en ben ik sinds 2014 ook counselor. Nadat ik vijf jaar single ben geweest woon  ik sinds 2011 samen met mijn partner. Ik heb een zoon van 14 jaar.

Worden wie je bent; ik draag er graag aan bij. Welkom bij de praktijk!

Sophia Praat